To Volkstellingen homepage   Login (ssl)   cbs logo To DANS site
Volkstellingen 1795-1971 > Onderzoeksdoel > Collaboratory >  Powered by 

Gebruikersvoorwaarden

Show printer-friendly view Print View   switch to en        
Het collaboratory, als onderdeel van de volkstellingen website valt onder het beheer van Data Archiving and Networked Services (DANS). DANS is een instituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Het collaboratory is een digitale werkplaats die in beginsel is opgezet voor onderzoekers om informatie te verstrekken over hun onderzoek met betrekking tot de volkstellingen. Verder worden ook geïnteresseerden in de volkstellingen uitgenodigd om gebruik te maken van het collaboratory. Om actief te kunnen deelnemen aan het collaboratory zult u zich moeten aanmelden.

De digitale werkplaats is in principe zelfregulerend, toch zijn er een beperkt aantal voorwaarden waaraan de gebruiker zich dient te houden:

  • U stemt in het collaboratory niet te gebruiken om kwetsende, obscene, lasterlijke, haatdragende of bedreigende berichten te plaatsen.

  • U erkent dat alle berichten op dit collaboratory de meningen en gezichtspunten zijn van de betreffende auteurs en niet die van het beheer. Het beheer is niet aansprakelijk voor de inhoud van de berichten die gebruikers plaatsen op het collaboratory.

  • U erkent de regels van het collaboratory en respecteert de aanwijzingen van het beheer. Het beheer heeft het recht om bij overtreding u direct en permanent te verwijderen van het collaboratory.
Doormiddel van het invullen en versturen van het aanmeldingsformulier stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden.


Last modified: 05-07-2007 18:24